The Orphan

* Çocuklar hep masum gelir bize, içinde ne kadar, başka çocuklara güttükleri nefret dahi olsa her zaman masum ve sevimlidirler. 

İşte bu filmden sonra bu yukarıda söylemiş olduğum sözleri rafa kaldırın ve orada tozlansın.


Kate, eşi ve 2 çocuğuyla beraber oldukça mutlu bir hayat yaşarlar. Kate hem işinde hemde ailesiyle o kadar iyi geçinir ki, bu iyi geçinme dışarıdaki insanları bile kıskandıracak derecededir. 

Kate olacak olan 3.çocuğunun mutluluğunu yaşayamadan çocuğu trajik bir şekilde doğmadan ölmüştür. Aileyi hüzne ve yasa boğan bu olaydan sonra Kate ve eşi John, bir evlat edinmeye karar verirler. (Sanki diğer 2 çocuk neyinize yetmiyor anlamış değilim ) Evlerine yakın bir yetimhane'den Ester adında bir çocukla tanışan aile, Ester'in  onlara iyi davranması ve sohbet etmesi aileyi de oldukça mutlu eder ve Ester'i evlat edinirler.
aslında göründüğü o sevimli ve masum yüzün arkasında, Ester'in kanlı ve nefret dolu bir geçmişi vardır ve aileye kin beslemeye başlar. Zaman geçtikçe Ester'in aslında göründüğü gibi iyi biri olmadığını ve eve geldiğinden beri yaşanılan garip olayların hepsinin arkasında Ester'in olduğunu düşünen Kate, bunu Eşi John'a ve sürekli gittiği Psikiyatri'e anlatmaya çalışır ama, Ester'in Kate hariç, diğer aile fertlerine güler yüzlü davranmasından dolayı, Kate'nin psikolojisinin bozulduğunu düşünürler. Mutlu bir aileyi içten içe yıkmaya çalışan Ester, aslında filmin başından beri görüldüğü gibi birisi değildir. ve sonunda sizi gerçekten hayretlere düşürüyor.


Filme verdiğim Puan: 10/8.2
Filmin izlenebilirlik derecesi: Direk İzle
Sine Yorum: Korku filmi olarak filmden bir şeyler beklemeyin. yani karşınıza aniden çıkacak hiç bir şey yok ama gerilim filmi olarak kategorisindeki en iyi filmlerden bir tanesi, gerek kurgu, gerek senaryo çok değişik ve ilginçti. bu güzel yapımı sakın kaçırmayın ve direk izleyin diyorum

Post a Comment

merhabalar

Daha yeni Daha eski