Wayward Pines Dizi
YAPIM: ABD - 2015

TÜR: Dram, Gerilim, Gizem

KATEGORİ: Yabancı Dizi
SÜRE: Ortalama 60 Dk ( Her Bölüm)
YÖNETMEN: Chad Hodge
OYUNCULAR:  Carla Gugino , Matt Dillon , Toby Jones , Charlie Tahan , Melissa Leo

Deliklavye Puanı:  10 / 8.0



    
    Gizli bir ajan olan Ethan Burke, daha önce nasıl geldiğini bilmediği Wayward Pines adlı çok güzel bir kasaba da gözünü açar. Buradaki yaşamın, normal yaşamdan hiçbir farkı yoktur. Uykudan uyanan Ethan Burke en yakın hastaneye ve Polis'e gitmek için yola çıktığı anda, kasabada değişik olaylar olduğunu sezer. Kasaba'da yaşayan herkes'in vücuduna küçük Çip yerleştirilmiştir ve Kasabanın her bir tarafı kameralarla ve ses sistemleriyle donatılmıştır ve ne olursa olsun bu kasabadan kaçmak ve kaçmaya teşebbüs etmek bile ölüm cezasını beraberinde getirir. Ama Ethan Burke, yaşadığı hayatın bu olmadığını söyler ve sürekli kaçmanın yollarını arar.

Peki siz olsanız ne yapardınız ?  Düşünebildiğinizden daha güzel bir kasabada gözünüzü açıyorsunuz, Lüks bir villa ve içinde her şey var. hayat normal olarak devam ediyor, yalnız tek sıkıntınız, dışarı ile hiçbir bağlantınızın olmaması. haliyle,İnternet, telefon ve televizyonda yok. sadece sessiz ve eşsiz bir güzellik dolu ortam.

Gerçekten gizem dolu bir olay. ve konusu da oldukça güzel.





Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşmaktadır ve bu diziye 07.09.2016 itibari ile yani dün başladım ve kesintisiz 6.bölümdeyim. yani dizi o kadar gizem ve heyecan dolu ki, içinde ard arda yaşanan olaylar da göz önüne alınınca bir sonraki bölüme direk geçiş yapıyorsunuz ister istemez. Dizinin amacı zaten belli. bir kaçış planı. Burada yaşayan herkes, ölümden korktuğu için buraya zorla da olsa alışmıştır ve yaşamını idam ettiriyordur ama Ethan Burke'in dizi içinde kaçmak için bize yaşattığı o aksiyon ve gerilim muazzam bir derecede.

Ethan Burke'yi canlandıran "Matt Dillon" ise diziyi izlenebilir kılan en önemli etken. o yaralı yüzü ile diziyi çok iyi tamamlamış :D







Bu Yorumlar Dizinin izlenebilir olduğunu test etmek amaçlı olarak "Sinemalar.Com" sitesinden alınmıştır. Daha fazlası için ziyaret edebilirsiniz.




+ Beni neden buraya getirdin Peter
Bir duvar inşa etmeden önce, içeridekiler için mi, dışarıdakiler için mi bilmek isterdim.


Post a Comment

merhabalar

Daha yeni Daha eski